Fiat 500 1.2 8V 69 LE Lounge már 3.290.000 Ft-ért
A legokosabb, a legszemtelenebb és a legcsábítóbb városi autó: a Fiat 500. Egy különleges ikon, amivel garantáltan minden tekintet Önre fog szegeződni! Kérjen árajánlatot Ön is! További részletek márkakereskedésünkben!
 • 500 1.2 8v Lounge

  már 3.290.000 Ft-ért

 • 500X POP Edition

  már 4.399.000 Ft-ért

 • Ducato modellek

  2.5% FIX KAMATTAL!

Akciós gépjármű kínálatunk

 • Fiat Professional

  A Fiat Professional Haszongépjárművek között mindig megtalálja a legjobb megoldást bármilyen szállításra is van szüksége. Sokoldalú, tartós, és tágas; kényelmet és biztonságot nyújt és könnyebbé teszi a munkát. A legjobb megoldás bármilyen szállításra!
  bővebben >>
 • Díjmentes csereautó

  Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. Éppen ezért a gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Az Autócentrum Szabó, csereautó szolgáltatással kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.
  bővebben >>
 • új Tipo 5ajtós és kombi

  Dinamikus, modern formaterv jellemzi az új Fiat Tipót – egy olyan autót, ami külső vonalaitól a belső tér minőségéig sokat nyújt a tartalom terén, s mindezt a forma feláldozása nélkül. Barátai azt kívánják majd, bárcsak olyan kényelemben utazhatnának, mint Ön, mert a Tipóban akár öt felnőtt is elfér, kategóriaelső lábterének köszönhetően.
  bővebben >>
 • új Fiat Fullback

  Most valóra válthatja álmait azzal, akivel megoszthatja a terheket. Bemutatjuk az új Fullback-et, egy városi és off road munkagépet, amely újraírja a sokoldalúság szabályait. Ötvözi a masszív megjelenést a kimagasló vonóerővel. Az új Fullback nem csupán bármit elcipel 1.000 kg terhelhetőségével és több, mint 3.100 kg vontatható tömegével, de bármilyen útviszony mellett könnyedén teszi ezt.
  bővebben >>