5 ajtós Punto 1.4 Young speciális széria most 2.990.000 Ft-ért az Öné lehet!
5" színes, érintőképernyős rádió; navigációs rendszer; Bluetooth telefonkihangosító; légkondícionáló; menetstabilizáló visszagurulásgátlóval.. az új Young verzió egyedülállóan gazdag felszereltséggel, kategóriájában a legkedvezőbb áron!
 • Fiat Punto Young széria

  most akár 2.990.000 Ft-ért

 • Fiat Tipo Opening Edition

  most akár 3.990.000 Ft-ért

 • Mindig számíthat ránk

  Szerviz akciók

Akciós gépjármű kínálatunk

 • Fiat Professional

  A Fiat Professional Haszongépjárművek között mindig megtalálja a legjobb megoldást bármilyen szállításra is van szüksége. Sokoldalú, tartós, és tágas; kényelmet és biztonságot nyújt és könnyebbé teszi a munkát. A legjobb megoldás bármilyen szállításra!
  bővebben >>
 • Műszaki vizsga 16.290 Ft*

  Márkafüggetlenül, a legkedvezőbb hatósági áron végezzük el gépjárműve esedékes műszaki vizsgáját. Legjobb árak mellett gyors ügyintézést is biztosítunk. A gépjármű műszaki vizsgálatát klimatizált, WIFI-vel ellátott ügyfélvárónkban meg is várhatja. *A feltüntetett ár 2 kerék meghajtású személygépjármű esetén érvényes. További információért kérjük keresse fel márkakereskedésünket!
  on-line bejelentkezés vizsgára >>
 • Díjmentes csereautó

  Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. Éppen ezért a gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Az Autócentrum Szabó, csereautó szolgáltatással kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.
  bővebben >>
 • Fiat Freemont készletről!!!

  Jól felismerhető formáját elöl az erőteljes vonalvezetés hangsúlyozza, hátulját a sportos, innovatív LED-es hátsó lámpák, valamint a szériafelszereltség részét képező könnyűfém keréktárcsák. A belső térben a puha tapintású műszerfal króm elemei, a kényelmes, nagyméretű ülések és a finom tapintású anyagok használata mind-mind a modell eleganciáját és egyediségét erősítik.
  Modell megtekintése >>