Fiat PUNTO 3 100 000 Ft-tól

Dinamikus, nélkülözhetetlen, időtálló

Szórakoztató, kényelmes és környezetbarát kisautó. A Punto.

Letisztult és dinamikus vonalvezetés egy időtlen kompakt autóhoz. Dinamikus, esszenciális és időtlen: a Punto egyszerű és erős jelleme megmutatkozik letisztult orr-kialakításában. A szellőzőnyílások egyetlen trapéz alakú profilban kaptak helyet, míg az irányjelzők a karosszéria színére fényezett lökhárítókba lettek integrálva. A Punto designja esszenciális és modern. Épp úgy, mint tulajdonosa.

Külső dizájn

Letisztult és dinamikus vonalvezetés egy időtlen kompakt autóhoz. A megújult vonalvezetésű, karosszéria színére fényezett hátsó lökhárítók Punto logóval.

Dinamikus, esszenciális és időtlen: a Punto egyszerű és erős jelleme megmutatkozik letisztult orr-kialakításában. A szellőzőnyílások egyetlen trapéz alakú profilban kaptak helyet, míg az irányjelzők a karosszéria színére fényezett lökhárítókba lettek integrálva. A Punto designja esszenciális és modern. Épp úgy, mint tulajdonosa.

Belső dizájn

A komfort és külalak tökéletes párost alkot: a Punto belső tere éppen ezért egyszerre gyönyörű, tágas és komfortos. A kényelmet keresi? Próbálja ki a üléseinket és a bőrbevonatú kormánykereket. A kompakt Fiat Puntót úgy terveztük, hogy azt az eleganciát nyújtsa, amelyet keres.

Jellemzők

Komplikáció helyett navigáció
A Punto egy 5"-os érintőképernyővel rendelkező rádióval felszerelt, melyhez Bluetooth kapcsolaton vagy az USB és AUX csatlakozón keresztül csatlakoztathatja eszközeit, és mely a kormánykeréken elhelyezett multimédiás kezelőszervekkel vezérelhető. Ha pedig útbaigazításra van szüksége, a beépített navigációs rendszer mindig kéznél van. Így kedvenc zenéinek hallgatása közben vezethet el úti céljához.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 9
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva
Felhívjuk szíves figyelmüket az Ünnepek alatti nyitva tartásunk változásaira!
Október 13. (Szo.): 08:00-17:00
Október 20. (Szo.): 09:00-13:30 (csak értékesítés)
Október 22. (H.): Zárva
Október 23. (K.): Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk