Szerviz

  Akciók   Online bejelentkezés Karosszéria centrum Csereautó regisztráció Kupon regisztráció Webshop Elérhetőség

Szerviz

Az Autócentrum Szabó Kft. csoport márkaszervizei készen állnak arra, hogy mindenben a segítségére legyenek. Kedvezményes ajánlattokkal várjuk Önt és gépjárművét. A szerviz idejére díjmentesen biztosítunk szerviz cseregépjárművet. Szerviz programunk keretén belül egyedi árakat és kondíciókat biztosítunk.
Szerviz szolgáltatásunk során lehetősége van VIP kártyát igényelni, mely további előnyöket, kedvezményeket (munkadíj kedvezmények, díjmentes külső-belső mosás...stb.) jelent az Ön számára.
További részletek munkafelvevő kollegáinknál. Központi telefonszám: 06 (23) 524 028

Akciós tavaszi átvizsgálás 2.990 Ft-ért

Készítse fel autóját a nyárra szakértőink segítségével. Ellenőrizzük a fékeket, az akkumulátort, a folyadékokat, a gumiabroncsokat és autója további fontos alkatrészeit, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Használja ki akciós tavaszi átvizsgálási ajánlatunkat 2016. április 1. és május 31. között, most mindössze 2.990 Ft-ért. További részletek felől kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben! ON-LINE BEJELENTKEZÉS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁSRA ITT>>

Klímatisztítás és fertőtlenítés 9.990 Ft-ért

Klímatisztítás és fertőtlenítés most mindössze 9.990 Ft. Kitisztítjuk és fertőtlenítjük a légkondicionáló berendezést, utántöltjük a hűtőfolyadékot (amennyiben szükséges 0.3 kg-ig) és ellenőrizzük az utastér-szűrőt, hogy meggyőződjünk arról, készen áll-e a forró nyári napokra, illetve elég ellenálló-e az allergénekkel szemben. Amennyiben utastér légszűrőjét cserélni kell, 20% kedvezményt biztosítunk az eredeti árból. Az akció 2016. április 1 - május 31. között, illetve visszavonásig érvényes. Részletek márkakereskedésünkben! ON-LINE BEJELENTKEZÉS KLÍMATISZTÍTÁSRA ITT>>

20% kedvezmény minden eredeti alkatrészre

Látogasson el FIAT márkakereskedésünkbe 2016. április 1. és május 31. között, hiszen most minden eredeti alkatrészünkre 20%-os kedvezményt adunk. A Mopar alkatrészeket a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. Tavaszi ajánlatainkkal most még elérhetőbbek mint valaha. Éljen ajánlatunkat Ön is és takarítson meg jelentős összeget gépjárműve szervizelésekor. További részletek felől kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben!

20% kedvezmény bizonyos szezonális tartozékokra

Szabja személyre autóját a Mopar termékeivel. Válasszon a kerékpártartók, tetőcsomagtartók, szőnyegek, könnyűfém keréktárcsák és csomagtérrendezők széles választékából. Az akció 2016. április 1 - május 31. között, illetve visszavonásig érvényes. Ajánlataink felől érdeklődjön márkaszervizünkben!

Díjmentes csereautó

Az Autócentrum Szabó Kft. a csereautó szolgáltatással kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.

Regisztrációért kattintson a képre vagy a címre!

Kedvezményes Szerviz Plusz+ Program

Az Autócentrum Szabó Kft. értékesítési csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy Önöknek a legkedvezőbb feltételeket és kondíciókat biztosítsa. Ennek érdekében indítottuk el Szerviz Plusz+ programunkat. Szerviz Plusz+ akciónkkal mindenki jobban jár, hiszen már 1 éves gépjárművekre is igénybe vehető munkadíj és alkatrész kedvezményt jelent Ügyfeleink számára, így lényegesen csökkenteni tudják gépjárműveik karbantartási költségeit.

Kedvezményes 3+ szerviz csomagok

Minden általunk forgalmazott és szervizelt 3 évesnél idősebb gépjármű modellre egyedi költséghatékony megoldást dolgoztunk ki. Szervizcsomagjaink jelentős alkatrész és munkadíj kedvezményt tartalmaznak. Rendelje meg szervizcsomagjainkat webshopunkban!

Classic Line - Minőség megfizethető áron

A Fiat Classic Line termékcsalád 5 évesnél öregebb autókra, kedvező áron kínál a gyárival azonos minőségű utángyártott alkatrészeket. A Classic Line termékek mindegyike a Fiat által bevizsgált és elismert eredeti minőséget képviseli. Ezek az alkatrészek garantálják a maximális teljesítményt és biztonságot, melyet egyéb, gyári minősítéssel nem rendelkező termékek nem tudnak nyújtani.

Műszaki vizsga a legjobb áron 16.290 Ft*-tól

Márkafüggetlenül, a legkedvezőbb hatósági áron végezzük el gépjárműve esedékes műszaki vizsgáját. Legjobb árak mellett gyors ügyintézést is biztosítunk. A gépjármű műszaki vizsgálatát klimatizált, WIFI-vel ellátott ügyfélvárónkban meg is várhatja. *A feltüntetett ár 2 kerék meghajtású személygépjármű esetén érvényes. További információért kérjük keresse fel márkakereskedésünket! ON-LINE BEJELENTKEZÉS MŰSZAKI VIZSGÁRA ITT>>

"Hozom-viszem" szolgáltatás

Lényege, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink márkaszervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt. A szolgáltatást lehetőség van összekötni cseregépkocsi bérlésével.

Kiemelt WebShop termékeink

Elérhetőségeink

Szerviz

Térkép

Adja meg a címét, és megtervezzük a hozzánk vezető utat!
Város:  
Cím: