Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Fiat TALENTO FURGON nettó 5 969 000 Ft-tól

Válasz a városi áruszállításra

A sikernek számos formája van: vigye magával mindet!


Fiat Talento XL furgon rengeteg extrával nettó 5 969 000 Ft-tól (Bruttó: 7 580 630 Ft-tól)
 • 145 Le-s 2.0 Ecojet dízelmotor
 • 6 m3 raktér
 • Több, mint 1200 kg terhelhetőség

Figyelemre méltó extrák sora:
 • Manuális légkondicíonáló
 • Bluetooth rádió és multikormány
 • Tempomat
 • Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök
 • Vezetőülés kar- és deréktámasszal
 • LED-es nappali menetfény
 • Részben színre fújt első lökhárító
 • View Plus holttércsökkentő tükör
 • Távirányítós központizár


A képen látható autók csak illusztrációk. Az akció 2021. április 1-től a készlet erejéig tart. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a Fiat Professional márkakereskedésünkben!

Külső dizájn

Kompakt és fürge
Tükrökkel együtt csupán 2283 mm széles, és kis fordulókörének köszönhetően a szűk városi utcákon is kiválóan manőverezhető.

Oldalsó tolóajtó és hátsó ajtó
Beszállás, kiszállás és rakodás akadályok nélkül. A tolóajtó 1284 mm-es ajtónyílásának és a 255°-ban nyitható hátsó ajtóknak köszönhetően most minden egyszerűbb.

Négyzetes kialakítású hátsó rész
A Talento négyzetes rakterének köszönhetően raktérfogata megnövekedett. A tágasabb raktérben kényelmesebben szállíthatók a nagyméretű tárgyak olyan utakon is, ahol nincs lehetőség megállásra.

Belső dizájn

A Talento fedélzetén mindennek megvan a helye. A kényelmes, nagyméretű tárolórekeszeknek köszönhetően a vezetés során hasznos eszközöket és kisebb tárgyakat mindig könnyen elérhető helyen tarthatja.

Középső ülés lehajtható asztallal
Komfort tekintetében a Talento igazi profi. Ez a tökéletes munkagép pillanatok alatt praktikus irodává változtatható. Ráadásul az ebédszünet is kényelemben telik a fedélzetén.

Irattartó
Írhat, olvashat és rendezheti dokumentumait a fedélzeten. A Talento fedélzetén a dokumentumtartóknak köszönhetően minden munkaeszköznek megvan a maga helye. Így mobil irodája mindig rendezett lesz.

Szövet
Canvas fekete, Natté szürke, Bark barna: válassza ki a tökéletes színt Talentója kárpitjához. A belső térhez választható három különböző desing a munkában és munka után is érezteti hatását.

Jellemzők

A Talento a maximumot nyújtja biztonság terén, így munkája során a legjobb eredményt érheti el.

ABS EBD és HBA rendszerekkel
A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez.
Az EBD elektronikus fékerő elosztó elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
Az utánfutó-stabilizáló rendszer teljes stabilitást garantál vontatás közben is. Ha a jármű megcsúszik, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét és az egyes kerekeket érő féknyomatékot.

Hill Holder
Lejtőkön a Hill Holder néhány másodpercig a sofőr beavatkozása nélkül, automatikusan fenntartja a féknyomást, így teli raktérrel is megkönnyíti az elindulást.

Elektronikus menetstabilizátor
A elektronikus menetstabilizátor vészhelyzetben, például váratlan akadály kikerülésekor lép közbe. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormányzási szöget. A gyűjtött adatokat feldolgozza és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

Traction+
Ez az innovatív hajtásvezérlő rendszer segít megbirkózni a havas, jeges, sáros útfelület vagy a vizes fű jelentette kihívásokkal azáltal, hogy megszünteti az összkerékhajtású kerekek súrlódásából adódó extra terhelést. Ha a hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ rendszer arra a kerékre irányítja át a nyomatékot, amelynél a legjobb tapadást érzékeli.

Tolatókamera
Tolatókamera a visszapillantó tükörbe integrált képernyővel. A kamera folyamatosan mutatja a jármű háta mögötti helyet, így biztonságosabban végezheti a tolatási manővereket.

Tolatóradar
Ez a nélkülözhetetlen technológia megkönnyíti a szűk helyeken való parkolást, amikor ügyfeleit látogatja.

Multimédiás központ rádióval, navigációval és 7”-os érintőképernyővel
Az érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval, CD/MP3 lejátszóval és integrált műholdas navigációval felszerelt rádió a megfelelő aláfestő zenével gondoskodik róla, hogy az utazás nyugodt légkörben teljen. A kormánykeréken elhelyezett vezérlőszerveknek köszönhetően pedig a kormánykerék elengedése nélkül vezérelheti a rendszert.

Kulcs nélküli nyitás - és indítás
A Talento felismeri tulajdonosát. Ha a jármű kulcsát magánál tartja, az ajtókat egyetlen gombnyomással zárhatja és nyithatja.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk