Érd,Kis-Duna utca 9.

Fiat TALENTO SZEMÉLY 7 699 000 Ft-tól

Tökéletes jármű kilenc fő számára

Fiat Talento Panorama Tutitipp 120LE 9 üléssel akár 5.199.000 Ft-tól*
Kedvezményes ár nagycsaládosok részére, állami támogatással érvényes!
Akciós vételár nagycsaládos támogatás nélkül: 7.699.000 Ft-tól

*A feltüntetett ár kizárólag az akciós készlet erejéig vagy visszavonásig, 2.5 millió forintos állami támogatás esetén érvényes. Az állami támogatás mértéke a bruttó vételár 50%-a, de maximum bruttó 2.500.000 Ft. Az állami támogatás kizárólag július 1-től megkötött vevőszerződésektől él. Részleteiről a csalad.hu oldalon tájékozódhatnak. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, az ajánlat részleteiről érdeklődjön a márkakereskedésünkben.

Fedezze fel a Talento minden részeltét!

Akár 9 üléssel
1 vezetőülés, 7 vagy 8 utasülés, és max. 1,8m3 raktérfogat a hosszú tengelytávú verzióval: mindez egyetlen járműben.

Kompakt és fürge
Tükrökkel együtt csupán 2283 mm széles, és kis fordulókörének köszönhetően a szűk városi utcákon is kiválóan manőverezhető

Széria kivehető és összecsukható ülések
A Talento harmadik üléssora kivehető és összecsukható, így a belső teret teljes mértékben igényei szerint rendezheti el.

Oldalsó tolóajtó és hátsó ajtó
Beszállás, kiszállás akadályok nélkül. Minden egyszerűbb a kétszárnyas ajtóknak, a oldalsó tolóajtónak és a 1284 mm-es ajtónyílásnak köszönhetően. A szériaként kérhető üvegezett hátsó ajtó megkönnyíti a rakodást és a jobb láthatóság biztosít.

Motorok
Teljesítmény, megbízhatóság és alacsony fenntartási költségek áru, személyek és munkája szállítása során, a városon belül és kívül. Az Euro 6 motorok széles választékának köszönhetően most biztonságban és nagyobb haszonnal végezheti munkáját.

Külső dizájn

Ködfényszóró
Igény esetén Talentója rendelhető ködfényszórókkal. Az első lökhárító alján elhelyezett ködlámpák a maximumot nyújtják láthatóság tekintetében. A kanyarkövető funkciónak köszönhetően kanyarodás közben is maximális hatékonysággal világítják meg az utat.

17”-os könnyűfém keréktárcsák
Hangsúlyozza ki Talentója dinamikus stílusát a matt fekete és gyémántszürke színben rendelhető 17”-os könnyűfém keréktárcsákkal. Ideális azoknak, akik szeretik maximálisan személyre szabni autójukat.

LED nappali menetfények
Tegye láthatóvá Talentóját. Igény esetén rendelhető LED nappali menetfényekkel, melyek vezetés közben maximális láthatóságot biztosítanak. Szinte lehetetlen lesz észrevétlennek maradnia.

Easy Pack, a könnyed stílusért
Fekete tükörházak és sínek a tolóajtóhoz, fekete fényezésű első és hátsó lökhárító és felső hűtőrács: mindez a szériafelszereltség része.

Belső dizájn

Garantált komfort az ellenálló és minőségi burkolatoknak köszönhetően. Az elegáns kabinban a hosszú utak is örömteli élménnyé válnak.

Tárolóhely
A Talento fedélzetén mindennek megvan a saját helye. A praktikus és kényelmesen elérhető tárolórekeszeknek köszönhetően tárgyai csupán karnyújtásnyira vannak. Többé semmit nem hagy el az autójában.

Szövet
Canvas fekete, Natté szürke, Bark barna: válassza ki a tökéletes színt Talentója kárpitjához. A belső térhez választható három különböző stílus a munkában és munka után is érezteti hatását.

Vezetőülés kartámasszal
Fontos, hogy az utazás munkaidőben is élvezetes legyen. A Talento vezetőülése éppen ezért maximálisan komfortos és személyre szabható deréktámasszal van felszerelve.

Jellemzők

A Talento a maximumot nyújtja biztonság terén, így munkája során a legjobb eredményt érheti el.

ABS EBD és HBA rendszerekkel
A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez. Az EBD elektronikus fékerő elosztó elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
Az utánfutó-stabilizáló rendszer teljes stabilitást garantál vontatás közben is. Ha a jármű megcsúszik, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét és az egyes kerekeket érő féknyomatékot.

Hill Holder
Lejtőkön a Hill Holder néhány másodpercig a sofőr beavatkozása nélkül, automatikusan fenntartja a féknyomást, így tele raktérrel is megkönnyíti az elindulást.

Elektronikus menetstabilizátor
Az elektronikus menetstabilizátor vészhelyzetben - például váratlan akadály kikerülésekor - lép közbe. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormányzási szöget. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

Traction+
Ez az innovatív hajtásvezérlő rendszer segít megbirkózni a havas, jeges, sáros útfelület vagy a vizes fű jelentette kihívásokkal azáltal, hogy megszünteti az összkerékhajtású kerekek súrlódásából adódó extra terhelést. Ha a hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ rendszer arra a kerékre irányítja át a nyomatékot, amelynél a legjobb tapadást érzékeli.

Kulcs nélküli nyitás - és indítás
Indítsa be a motort az indítókulcs behelyezése nélkül. A kulcs nélküli nyitás - és indítás rendszere lévén lehetővé válik, hogy egyetlen gombnyomással nyissa a jármű ajtóit vagy indítsa be annak motorját.

Multimédiás központ rádióval, navigációval és 7”-os érintőképernyővel
Találja meg mindig a helyes utat. Az érintőképernyővel, Bluetooth funkcióval, CD/MP3 lejátszóval és integrált műholdas navigációval felszerelt rádió mindenhová elkíséri Önt és utasait. A kormánykeréken elhelyezett vezérlőszerveknek köszönhetően pedig a rendszert vezetés közben is maximális biztonsággal kezelheti.

Tolatókamera
Élvezze a tolatókamerának köszönhetően a gyors és egyszerű manőverezés páratlan élményét. Tökéletes ív parkoláskor, hiszen a kamera a jármű mögötti teret folyamatosan mutatja.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 9
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk