Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Továbbra is szeretettel várjuk! Gépjármű értékesítés és szerviz hétköznap 08:00 – 17:00 között tart nyitva! További részletek >>
Online értékesítési tanácsadás! Intézze szalonlátogatását virtuálisan, otthona kényelméből, videóhíváson keresztül. További részletek >>>

SEGÍTSÜK A HŐST SZERVIZ AKCIÓ


Munkadíjmentes szerviz a frontvonalban dolgozók kitartó munkájának megbecsüléséért!

Az Autócentrum Szabó Csoport a kialakult rendkívüli járványhelyzetben igyekszik segíteni azokat a hétköznapi Hősöket, akik az állami egészségügyben, az állami rendvédelmi szerveknél, az állami katasztrófavédelemben és tűzoltóságokon, valamint a polgárőrségeken állnak helyt nap, mint nap, hogy segítséget nyújthassanak.

Szeretnénk viszonozni azt az erőfeszítést, amit ebben a rendkívül nehéz időszakban is tesznek, hogy segítsék az erre rászorulókat. Éppen ezért az állami egészségügyben, az állami rendvédelmi szerveknél, az állami katasztrófavédelemben és tűzoltóságokon dolgozók, valamint polgárőrök számára munkadíjmentes gépjármű szervizelést biztosítunk.*

Ezen felül a hozom-viszem szervizelési szolgáltatásunkat is díjmentesen vehetik igénybe*, hiszen ezáltal időt takaríthatnak meg, amelyet így munkájukkal vagy erőgyűjtéssel tölthetnek ahelyett, hogy a gépjárművük szervizelésével foglalkoznának. Bízunk benne, hogy ezekkel a felajánlásokkal mi is segíteni tudjuk Őket ebben a nehéz időszakban.

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?
  • Állami egészségügyi dolgozók
  • Állami rendvédelmi szerveknél dolgozók
  • Állami katasztrófavédelmi és tűzoltó szerveknél dolgozók
  • Polgárőrök


Mit jelent a kedvezmény?
A gépjármű szervizelési, javítási vagy karbantartási munkákhoz kapcsolódó teljes munkadíjat elengedjük, azaz kizárólag a szervizhez szükséges alkatrészek árát kell megfizetni.

Hogyan vehető igénybe a kedvezmény?
Bármilyen névre szóló hivatalos igazolás, okmány, kártya vagy egyéb dokumentum felmutatása esetén igénybe vehető a kedvezmény, amely egyértelműen bizonyítja, hogy jogosult az igénylő a kedvezményre.

Mit jelent a díjmentes hozom-viszem szervizszolgáltatás?
Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a gépjármű javítása, karbantartása céljából ne kelljen kimozdulnia munkahelyéről vagy otthonából. Érd és Székesfehérvár közigazgatási határán belül, és azok 20 km-es körzetében, előre egyeztetett helyen és időben átvesszük, majd a javítás, karbantartás végeztével fertőtlenítőszeres áttörlést (műszerfal, kormány, sebességváltó, külső-belső kilincsek) követően a gépjárművet visszaszállítjuk. A hozom-viszem szolgáltatást az előző pontokban felsorolt dolgozók díjmentesen vehetik igénybe.

Szervizidőpont kérése

Jelentkezzen be kényelmesen, online űrlapunk segítségével szervizünkbe!

Az űrlap elküldéséhez csak a csillaggal jelölt mezők megadása kötelező, azonban kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, lehetőség szerint minden mezőt töltsön ki!


Tekintse meg aktuális szerviz akcióinkat!*Az akciós ajánlatok 2020. április 20-tól, visszavonásig érvényesek! A fenti ajánlatokkal kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a pontos részletek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál. A kedvezmények igénybevételéhez a jogosultságot igazolni szükséges. Az ajánlatok változtatásának jogát fenntartjuk!


Munkatársaink


Fiat Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna u. 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk